Sunday, November 17, 2013

Sandra Brown - Dulce manie

http://www.litera.ro/lirabooks-56/dulce-manie-1458

Nu am terminat-o inca, dar de cand am inceput sa o citesc, tot doream sa ma opresc, ori am uitat farmecul Sandrei Brown, ori cartea chiar e mai proasta.

UPDATE.
Intre timp am terminat-o...nu mi-a prea placut...

Nu ma atrage mai cu nimic, de fapt cu nimic, dar am ambitia sa o termin. Mult mai mult mi-a placut Mary Jo si Eloisa. O sa iau si urmatoarea de Sandra, sper sa fie mai interesanta.

Kari Wynne este tanara sotie a consilierului municipal Thomas Wynne mai in varsta ca ea cu 32 de ani, si cu 2 copii. Dupa moartea tragica a sotului, ea este abordata de procurorul Hunter McKee care a deschis o investigatie referitoare la disparitia unor fonduri guvernamentale a doi prieteni de-ai lui Thomas, precum si Thomas, dar fiind mort nu mai are cum sa-l acuze.
Kari ii iubea foarte mult pe Thomas si in considera un zeu, nimeni nu indraznea sa spuna ceva rau despre el. Nici Pinkie, sefu redactiei si nici Bonnie.
Hunter este indragostit de Kari, dar trebuie sa-si indeplineasca slujba si deoarece ea nu doreste sa coopereze ii trimite o citatie. Kari pierde copilul cu Thomas, dar nu renunta si se prezinta la proces. Hunter se poarta foarte dur cu ea, si dupa ce o intreaba de femeile cu care se presupune ca Thomas a avut relatii, ea lesina. Hunter o ridica si o duce intr-un birou, unde incearca sa o trezeasca si o saruta, ea ii raspunde si il striga pe numele lui Thomas. Pinkie intra si o ia.
Kari vrea sa se razbuna pe Hunter, se angajeaza pe vechiul post, stiri despre consiliul municipal si scrie la limita decentei despre Hunter. cei doi au mai multe conflicte, la ultimul fiind protagonisti oameni mai importanti. Ea este suspendata timp de 3 luni si pleaca Brekenridge. Pinkie se cupleaza cu Bonnie, Hunter ii viziteaza in fiecare zi ca sa afle vesti despre Kari. Dupa 2 luni afla unde este si se duce dupa ea. Intre timp Kari isi da seama ca Hunter nu a fost de vina, si ca Thomas nu era chiar asa de nevinovat. Cei doi stau de vorba, se vad si se plimba, Hunter se poarta frumos cu ea.

Cei doi se intorc in Denver, Kari primeste o noua emisiune, sa faca reportaje despre orice subiect de interes pe care l-ar putea gasi. Ajungand la biroul lui Hunter intra si il gaseste cu fosta sotie Pam. Kari se desparte de Hunter incercand sa-si puna gandurile in ordine si sa nu depinda de nimeni.
Kari prezinta o stire despre cei 3 bebelusi care au disparut din spital si ca au fost rapiti chiar de un doctor si o asistenta din spitalul respectiv. Hunter se supara pe ea, si ea nedorind sa-si divulge sursele, este arestata si sta o noapte la inchisoare.
A doua zi este eliberata, si se impaca cu Hunter.

No comments:

Post a Comment