Sunday, November 17, 2013

Eloisa James - Un sarut la miezul noptii

colectia Vieti Implinite : Un sarut la miezul noptii
A Kiss At Midnight
si Atingerea dragostei

Acum 7 ani, la cateva luni dupa ce murise mama Katherinei, tatal ei Victor Daltry, se casatoreste cu Mariana, care are o fata Victoria. Dupa cateva saptamani moare si Victor, lasand-o pe Kate singura si fara mostenire. Mariana nu se poarta frumos cu Kate, dar nici cu oamenii de pe mosie, si pe multi ii da afara.
Katherine Daltry este obligata de mama ei vitrega Mariana sa o inlocuiasca pe sora sa vitrega Victoria si sa se duca la castelul Pomeroy, Lancashire, ca sa-l cunoasca pe printul Gabriel Augustus Frederick William von Aschenberg din Warl-Marburg-Baalsfeld, unchiului lordului Algie Dimsdale.
Victoria ramasese insarcinata cu Algernon ( Algie ) si trebuia sa se casatoreasca cat mai repede, dar fiind un bolnava, mai ales dupa ce a muscat-o Caesar, unul din cei trei caini, aceasta nu poate sa mearga, iar Algie nu se poate insura fara binecuvantarea printului.
Kate pleaca cu Rosalie si Algie spre castel.
Gabriel trebuie sa aibe grija de castel si multe sale rude alungate de fratele mai mare Augustus, si pentru a face rost de banii necesari a acceptat sa se logodeasca cu o printesa din Rusia, Tatiana. Daca ar fi puttu alege s-ar fi dus cu profesorul Biggitstiff in Egipt, Tunis, in locul unde se credea ca se afla orasul Cartagina si ar fi facut sapaturi arheologice, si ar fi cautat asa zisul rug funerar al lui Dido.
Berwick ( Wick ) era majordomul castelului, dar si fratele nelegitim al lui Gabriel ( mama lui fiind spalatoreasa ).
Primul gand al lui Gabriel cand o intalneste pe Kate, pe care o credea a fi Victoria, este ca e urata si neinteresanta.
In prima seara la castel Kate cu Algie iau masa in familei ( en famille ), Kate fiind pusa la masa langa Gabriel. Dupa cina Kate se retrage si in drum spre camera ei se intalneste cu o doamna care o recunoaste, in varsta de vreo 40 de ani, lady Wrothe Henry, care se dovedeste a fi nasa lui Kate. Dupa ce discuta mai mult timp cu Henry si ii spune toata povestea, Kate se duce in camera, dar nefiindu-i somn, iese la plimbare cu cei 3 catei ( Caesar, Freddy si Coco ).
Langa cusca leului se intalneste si cu printul Gabriel, dupa ce discuta cateva minute, la un moment dat Gabriel o saruta.
A doua zi de dimineata Kate iese la plimbare cu Rosalie si cei 3 caini, sa vada leul, elefantul si maimuta. Acolo se intalneste cu Wick si stau de vorba. Rosalie ii spune pe numele adevarat, dar Wick se preface ca nu aude. Dupa amiaza are loc un picnic si o plimbare cu barca. Gabriel o invita pe Kate cu barca, si o confrunta pe Kate. Pana la urma Kate trebuie sa recunosca ca nu este Victoria.
Henry vrea sa-i gaseasca un sot si se gandeste la lordul Hathaway, Dante Edward Astley, care se pregateste sa-i declare simpatia pentru Effie Starck, o tanara de 22 de ani, considerata deja batrana si inconjurata de scandal.
Henry vorbeste cu Wick si stau la aceasi masa cu lordul Hathaway, cel de-al treilea sot al ei, Leo, domnisoara Effie

Se gaseste online

No comments:

Post a Comment