Sunday, November 17, 2013

Fern Michaels & Cathy Lamb - O dorinta de Craciun

Fern Michaels & Cathy Lamb - O dorinta de Craciun

COMANDA

Doua povesti ce par a fi interesante...

Fern Michaels - Magia sarbatorilor

Am terminat-o si ce pot sa spun, este mica, si usor de citit, nu cine stie ce...actiunea este simpla...
Stephanie Marshall s-a fost casatorit cu Glenn imediat cum a terminat liceul. Glenn incepe sa o bata, o sa aiba 2 fete Ashley 10 ani si Amanda 7 ani cu el. Dupa mai multi ani de maltratare Stephanie pleaca de langa Glenn. De 2 ani de zile locuieste intr-o garsoniera deasupra unui garaj dupa ce a plecat de la Hope Grace in Placerville, iar fiica proprietarului garsonierei, Melanie McLaughlin avea grija de fetele lui Stephanie. Stephanie lucra impreuna cu Candy Lee la magazinul unui complex turistic, detinut de Max Jorgenson, sotul lui Grace cea mai buna prietena a lui Stephanie. Directorul general de la Maximum Glide era Edward Patrick Joseph O'Brien, cu care avusese 4 intalniri, dar nu o mai sunase dupa ultima intalnire.
Stephanie se pregateste pentru cea mai aglomerata zi din sezonul iernii. Melanie se ocupa de fete si le duce pe partia de schi, dar cele 2 fete se pierd. Stephanie pleaca din magazin si se duce pe partie sa le caute. Se intoarce si le gaseste tefere si nevatamate. Cele 2 auzisera un zgomot si au dat peste o catea care nastea, au ajutat-o si au ramas acolo ca sa treaca furtuna. Patrick le-a gasit cand s-a dus sa caute un snowboard.
Cei 2 poarta o discutie mai aprinsa in care Patrick ii spune ca poate sa-si ia concediu...dar fara plata. Seara se intalnesc la aprinderea bradului, dar nu se impaca. Dupa 2 saptamani Stephanie primeste raspunsul de la Jessica in privinta casei pe care dorea sa o cumpere, dar imprumutul ei este refuzat. Melanie vorbeste cu Jessica si cu Patrick. Stephanie si Patrick se impaca. Melanie rezolva cu imprumutul bancar.

Cathy Lamb - Un Craciun fericit


Mi-a placut a fost mai interesanta decat prima poveste. Scrisa la persoana intai, povestea este descrisa de personajul principal Meredith Ghirlandaio.
Meredith este acostata de un arici de mare cum ii spune ea, un barbat beat in barul lui Barry Lynn. Apare si Logan Taylor, de care Meredith se simte atrasa. Logan Taylor este un milionar care si-a facut averea singur, s-a nascut la 3 ore de Telena si era cu 8 ani mai mare ca Meredith.
Dupa ce aricul de mare incearca sa ii atinga suvita de par alba, Meredith ii da un pumn, si cum nu se potoleste ii mai da si alt doilea pumn, dupa care intervine Logan, si nu se lasa pana nu ii pune pe betiv si prietenii sai sa-si ceara scuze fata de Meredith.
Meredith este suparata pe Logan ca a intervenit, deoarece se putea descurca singura. Cei doi port o discutie afara, in care Logan ii spune ca desi ar dori foarte mult sa o sarute nu o va face dacat cand ea ii va cere acest lucru, si ca se vor mai vedea.
Meredith locuieste intr-o casa foarte veche, din 1889, cu 2 nivele, locuind cu nepotii sai Sarah si Jacob, copii surorii sale, Leia, cu 3 ani mai mare si restul fiind pensiune. Meredith a renuntat la postul sau de bucatar din New York ca sa aibe grija de nepotii sai, dupa ce Leia i-a parasit.
Aproape in fiecare seara Meredith viseaza accidentul de masina de cand avea 18 ani. Leia era beata si au facut accident, Meredith a fost salvata de un tanar.
Dupa ce Ava pleaca din postul de directoare a seriei de concerte de craciun din Telena, Meredith este votata pe postul respectiv.
Jacob canta tot timpul la pian, dar nu are nici un prieten si este batjocorit de colegii sai de scoala, iar Sarah este o rebela, care fuge in multe seri si se plimba pe afara, si este aduca acasa de politie.
Logan vine in sala de mese a lui Meredith. Desi Meredith nu vrea sa aibe nici o legatura cu el, nu poate sa-l refuze si stau de vorba.
In fiecare zi statea de vorba cu cele 3 intelepte, Katie, cu 4 copii si un sot care o fugarea peste tot, Hannah obsedata de matematica, si Vicki, avea o ferma de cai.
Logan o invita sa calareasca impreuna la ferma sa si descopera ca le place sa pescuiasca.
Tot orasul participa la deschiderea oficiala a luminitelor din bradul de Craciun. Dupa Meredith a luat cina cu Logan.
In fiecare seara repeta pentru concert si venea si Logan care se ocupa de decor.
Cei doi merg la pescuit impreuna si ii spune de problemele ei cu cei 2 nepoti.
Intr-una din seri Logan vine cu un cal si o caruta si dupa ce vorbeste cu Sarah si Jacob ii invita sa mearga impreuna cu el si Meredith la cina.
Intr-una din seri o conduce acasa pe Meredith, si ii cere lui Meredith sa-i ceara sa o sarute.
Intr-una din zile o suna Leia, care ii aduce aminte ca nici un barbat nu ar dori sa fie cu ea din cauza accidentului, atunci Meredith devine rece cu Logan.
Dupa cateva zile Logan ii cere socoteala lui Meredith, dar aceasta nu vrea sa-i spuna adevarul. Logan pleaca din oras. Meredith se ocupa de repetitii in fiecare seara. Logan ii convinsese pe Jacob sa cante, pe Sarah sa joace rolul Fecioarei Maria.
In ultima seara dinainte de concert Logan se intoarce. Meredith ii spune ca poarta o proteza, ca si-a pierdut piciorul intr-un accident, la care Logan ii spune ca stie, ca el este cel care a salvat-o, si ca a recunoscut-o cand a revazut-o dupa suvita alba, dar ca nu i-a spus nimic ca sa nu devina prea ciudata relatia lor. Cei doi se impaca.
A doua seara concertul este un succes si se vad toate biletele pentru spectacolele viitoare.
Dupa 6 luni Meredith se pregatea sa se casatoareasca cu Logan si era parintele legal al lui Jacob si Sarah.




No comments:

Post a Comment