Tuesday, March 11, 2014

Voucher : Masina Audi Q7 cu telecomanda

Voucher : Masina Audi Q7 cu telecomanda

http://www.apropodeals.ro/produse/detalii/1969-audi_q7_cu_telecomanda.html
pret : 99.00 lei, cu tva

Intr-o zi, in plimbare printr-un parc din Bucuresti, mama a vazut un tanar cu o masinutza cu telecomanda. Multi copii mici urmareau masina. era si Damian cu mama si cu tata, nu stiu cat de mult a urmarit el masina, ca se cam rusineaza de lume, la inceput, bineinteles.
Oricum mama s-a gandit sa-i ia si lui Damian o masinutza, sa-l fugareasca tata prin parc vara. ca doar sunt multe parcuri prin Pantelimon, si aproape zero in Militari.
Si cum nu stia ce culoare se cumpere, sau care i-ar placea lui Damian, a luat 2 bucati, una sa fie si pentru la anul. Si a ales una alba si una rosie.
Din pacate, cea rosie este stricata, ceva de genul ca telecomanda nu este de al masina, nu are semnal, nu porneste. Oricum ii multumim fratelui Claudiu care a dorit sa incerce masina si astfel am aflat de probleme.
Incercam sa o rezolvam, vom vedea.
Cea alba merge. Trebuie sa ai grija cum foloseste telecomanda, si implicit masina, ca daca intra in picioare, te cam doare. A scapat un pic masina Claudiu in picioarele lui tata, si nu prea i-a placut, si nici lui Damian. 
In rest ce pot sa zic?! Este o chinazerie care nu stiu daca isi merita banii. Vom vedea in functie de cat timp o vom folosi. Porneste destul de puternic si fuge imediat, cam trebuie avut grija. Nu stiu daca tata se va descurca, vom vedea in timp.

Si avem si o parere, a unui conducator auto inrait...
" merge binisor pentru banutii astia , nu are viraj si nici acceleratie cu potentiometru, dar daca te joci cu ea incepi sa inveti sa o manevrezi. Franarea brusca o faci prin inversarea polaritatii la motor (marsalier), iar virajele trebuie sa le iei sub influenta vitezei deoarece se taie puterea de la motorul de propulsie in timpul actionarii motorasului de virat. Fuge binisor pentru o chinezarie electrica , dar mananca multe baterii, 7 la numar (2 telecomanda si 5 masina)"

No comments:

Post a Comment