Monday, January 28, 2013

Produse de curatat Terra Marketing

Zilele trecute a trecut cineva cu un pachet cu produse de curatat. A zis ca din vanzarea produselor ajuta niste copii. Tot ce se poate, si le-am cumparat.
Produsele sunt necunoscute pentru mine, totusi am apreciat faptul ca mi-a dat bon fiscal.

Pretul 20 lei si sa vdm cat de bune o sa fie.
 Firma se numeste Terra Marketing Rib 2003 si se pare ca se ocupa cu comert ambulant, produse de curatat, marca Ivy, Avias si altele.
 Ivy solutie pentru curatat aragazul.
 Avias solutie pentru curatarea pardoseli, o sa se termine cel mai repede.
Ivy balsam de rufe, o sa-l putem compara cu Cocolino si Lenor, dupa ce il folosim.

Si am gasit si un site cu produsele
http://terra-toji.ro/produse.html

3 comments:

  1. Buna. Am cumparat si eu un set de genul asta...numai 10 lei(nu 20). Tot asa mi s-a spus: ca din banii pe aceste produse , o parte vor merge la niste copii. Insa, dupa ce am cautat pe net, cum m-a sfatuit doamna care mi le-a vandut, nu am gasit nici o legatura intre aceasta firma si vreo actiune umanitara. Imi pare rau ca sunt oameni care recurg la asemenea trucuri pentru a face niste bani. Inteleg sa e criza si sunt multi oameni saraci in tara, dar e rusinos. In fine, daca ma insel, si chiar o parte din banutzi se duc la niste copii, imi cer scuze, dar astept macar o davada a acestui fapt.
    Zi faina, Andreea

    ReplyDelete
  2. Ce parere v-au lasat produsele?
    Astazi am patit si eu acelasi lucru. Am cumparat un pachet de 20 lei (balsam de rufe, solutie curatare aragaz si balsam vase).
    O doamna destul de in varsta, imbracata prost, cu aspect de om muncit, ne-a convins ca produsele sunt mai ieftine decat in magazine si ca in acelasi timp, ajutam si un copil bolnav de cancer.
    La fel ca si in cazul pers de mai sus, am cautat pe internet si nu am gasit nimic legat de aceasta firma,
    In plus, vad ca la dvs este vorba despre alta firma, cam cu aceleasi produse, iar la noi este vorba despre firma Karina Cosmetics Sales.
    Din cate am cercetat, Karina Cosmetics este o firma italiana, parca, si vinde produse de infrumusetare.

    Cu siguranta am fost pacaliti. Nu cred ca vreun ban ajunge la un copil amarat.
    Oare si la calitate/pret ne-am pacalit?

    ReplyDelete
  3. am luat un ivy pt aragaz dintr-un magazin nu mai tin minte numele, vreo 7 lei. un produs excelent peste henkel, procter sau alt mare nume in domeniu. din pacate lanturile de magazine nu vor sa puna produse romanesti ieftine si eficiente in raft cu firmele consacrate. felicitari firmei argesene sper sa gasiti distribuitori si in vestul tarii.

    ReplyDelete