Wednesday, January 6, 2016

Serial : The Finder

http://www.imdb.com/title/tt1943524/?ref_=fn_al_tt_1

Am "auzit" prima oara de el din Bones ( seria 6, eps 19 ) cand Booth se duce la Walter ca avea nevoie de el ca sa gaseasca o harta ( comoara ).
http://www.imdb.com/title/tt1628112/
Episodul a fost filmat de asa natura incat trebuia sa fie un serial. Serialul are acelas nume ca si episodul The Finder asa ca l-am gasit repede pe IMDB. Are nota 7.7 deci este bun, dar doar o singura serie. Oricum stiti ca cele mai bune seriale au doar o serie, maxim 2.
Mi s-a parut destul de interesant, asa ca trebuie sa-l vad, pacat ca are doar o serie. Se pare ca nu a fost apreciat de lume. Oricum cele mai bune seriale nu sunt apreciate de lume ( Firefly nota 9.1, Intelligence nota 7, Almost Human nota 8, Alphas nota 7.3, Terra Nova nota 6.8, Revolution nota 6.7 ).
Se pare ca ar mai fi un serial interesant http://www.imdb.com/title/tt1181541/?ref_=ttmd_md_nm cu mai multe serii, dar de el ne vom ocupa alta data. Sau am mai gasit un serial in lucru http://www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=ttmd_md_nmE interesant.

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Finder_(U.S._TV_series)

O astfel de introducere au mai facut cei de la Criminal Minds fie cu Suspect Behavior ( a fost slabut, a fost o singura serie si cred ca este singurul serial la care m-am bucurat ca s-a terminat :D), care nu a mers, fie cu cel nou Beyond Borders, fie CSI New York ( Gary Sinise ) poate o sa mearga, nu se stie inca. 

Iarasi mai este intersant cand se "intalnesc" 2 seriale, care nu neaparat ca sunt asemanatoare, cum a fost Eureka si Warehouse 13.





No comments:

Post a Comment