Thursday, October 17, 2013

Sabloane feronerie Blum

Daca lucrati cu feronerie Blum de mare folos pot fi : ajutoarele pentru prelucrare ( sabloane ).
Feroneria Blum este alcatuita din : demontabili, glisiere standard, Metabox, balamale, glisiere Tandem, glisiere Tandembox, sistem de ridicare usi Aventos.

Pentru mai multe detalii sau instructiuni de utilizare : http://assemblydevices.blum.com

Pentru comanda aveti : fie site-ul vechi Roxy Mob, fie cel nou.

Si avem 9 sabloane la promotie :

ECODRILL M31.1000
- dispozitiv manual pentru realizarea precisa a schemei de gaurire pentru balama Blum
- pret :452.00 lei, cu tva
COMANDA
Parerea ta : 
" Un sablon esential in activitatea de asamblare, care, in timp isi va dovedi eficienta.

 Robust, fiabil, “de cursa lunga”…Il am de peste 12 ani, si chiar daca s-a mai rupt un maner, mai schimbi un burghiu, un surub sau un cap de actionare, iti va fi credincios, ca sa zic asa, si extrem de folositor. Recomand ca o prioritate. " - Ovidiu ( Miovi Design )



Sablon universal cu rigla 65.1000.01
- sablon pentru executarea gaurilor de fixare pentru sine de corp, mecanisme de riridcare, placute de montaj si placute adaptor
- pret : 586.00 lei, cu tva
COMANDA

Parerea ta :
" Foarte practic, precis, de mare folos cand ai lucrari cu sertare foarte multe, poti pastra cotele si usurezi munca. Trebuie doar impus oamenilor cu care lucrezi, acestia avand tendinta de “a sti din experienta” si nu prea vor sa-l foloseasca. Numai ca la feroneria precisa, 1 mm-2 mm poate schimba cinematica sertarului si atunci incep artificiile de reglaj cu pierdere de timp. Costul lui se amortizeaza in timp prin calitatea executiei sertarelor. " - Ovidiu ( Miovi Design )



Sablon de gaurit universal ZML.0040.01
- sablon pentru marcarea pozitiilor sau executarea gaurilor pentru front, spate si fund ( sertare BOX ) si pentru cuplaje de front Aventos
- pret : 78.00 lei, cu tva
COMANDA

Parerea ta :
"Absolut necesar daca lucrezi sertare Tandembox in special si cuplajele de pe front pentru Aventos. Dat fiind pretul, nu foarte mare, as recomada ca in firma sa fie 2 sabloane, unul reglat pentru Tandembox, celalalt pentru Aventos.

Se castiga timp si se evita riscul de a gresi prin neschimbarea cotelor la trecerea de la o operatie la alta. " - Ovidiu ( Miovi Design )





Boxfix E-T ZMM.0350
- dispozitiv manual pentru asamblarea de sertare si extrageri cu front inalt Tandembox, include burghiu de centrare M01.ZZ03
- pret : 284.00 lei, cu tva
COMANDA

Parerea ta :
" Daca se lucreaza mult cu sertare Tandembox merita banii, ca sa zic asa. Trebuie sa-i dai “sa produca”. " - Ovidiu ( Miovi Design )


Sablon de gaurit pentru Tip On pentru Tandembox 65.5050
- sablon pentru efectuarea gaurilor de fixare pentru unitatile de blocare sau sincronizare
- pret :  139.00 lei, cu tva
COMANDA
Parerea ta :
" La fel, parerea mea e ca merita daca lucrezi foarte mult cu Tip-On-uri , sau daca nu ai personal care sa stapaneasca bine montajul feroneriei Blum. " - Ovidiu ( Miovi Design )


Sablon de gaurit pentru Tandem T65.1000.02
- sablon pentru efectuarea gaurii in care intra gheara de fixare de la sinele de sertar, si pentru gaurile de la cuplajul Tandem.
- pret : 47.00 lei, cu tva
COMANDA
Parerea ta :
" Foarte necesar, castigi timp si precizie maxima pentru prinderea ulterioara a sertarului." - Ovidiu ( Miovi Design )

Sablon de gaurit pentru demontabil 65.5040
- sablon pentru executarea in cant a gaurii in care se monteaza surubul elementului de asamblare 42.0700
- pret : 50.00 lei, cu tva
COMANDA
Parerea ta :
" Foarte bun pentru precizia gaurii, respectiv a asamblarii ulterioare. Din experienta, chiar daca ai in firma sabloane metalice pentru gaurile in cant, nu poti scoate acel 9,5 mm, ci 9 mm. Si asta se vede la montaj." - Ovidiu ( Miovi Design )

Sablon vinclu 65.5300
- noul sablon in loc de 65.5310 ( distanta gaura 22 mm cel vechi fata de 20 mm cel nou )
- sablon pentru efectuarea gaurilor de fixare pentru placute de montaj drepte si cruce
- compatibil cu noua placuta de montaj dreapta din otel
- pret : 6.00 lei, cu tva
COMANDA
Parerea ta :
" In doua cuvinte : simplu si foarte eficient, chiar poti avea 2 - 3 in firma, unul la echipa de montaj, 1 - 2 in atelier. " - Ovidiu ( Miovi Design )

Burghiu de centrare M01.ZZ03
- contine burghiu tratat diam 2.7 mm
- recomandat la pregaurire pentru surub diam 3.5 mm la Boxfix M/PRO/E-T si pentru sine de corp
- pret : 53.00 lei, cu tva
COMANDA
Parerea ta :
" Foarte practice, daca treci de reticenta omului ce lucreaza la asamblare, gen: “Lasa sefu’, ce, nu stiu sa insurubez un holtzsurub? ” Si cand ii “fuge” una - doua gauri pierde timpul sa desurubeze ca sa scoata cota. " - Ovidiu ( Miovi Design )


Concluzii :
" In concluzie, in frunte cu Ecodrill-ul, gama de sabloane pusa la dispozitie de Blum, este de un real folos in asigurarea unei calitati a montajului care sa nu altereze calitatea feroneriei Blum. Degeaba ai o feronerie de foarte buna calitate, atata timp cat faci un montaj incorect si ii stirbesti mult din functionalitate. " - Ovidiu ( Miovi Design )


Promotie valabila in perioada 01.10.2013 - 31.03.2014, oferta se prelungeste, in limita stocului.
Oferta s-a prelungit pana pe data de 30.06.2014.

P.S. Cine doreste sa-i afisam parerea despre cele 9 sabloane in acest articol cu un link ne poate contacta pe mail : roxymob2005@yahoo.com.



Livrare gratuita la piata Gorjului, sau statie de metrou ( Titan - Unirii - Gorjului, Iancului - Gara de Nord - Eroilor - Gorjului ).

No comments:

Post a Comment