Friday, July 27, 2012

Lisa Kleypas - S-a intamplat intr-o toamna

It Happened One Autumn

http://gentianandreea.blogspot.ro/2013/11/lisa-kleypas.html



Londra 1843

Lilian si Daisy Bowman viziteaza o parfumerie. Domnul Phineas Nettle este impresionat de cunostiintele lui Lilian in privinta mirosurilor si ii recomanda un ingredient pentru propria ei formula de parfum, un tip de orhidee mai speciala numita Doamna noptii.
Familia Bowman este invitata la conacul Stony Cross Park, Hampshire a contelui Westcliff, Marcus. Marcus nu o suporta pe Lilian considerand-o a fi dominatoare, aroganta si manipulatoare.
Cele 2 fete se plimba pe domeniu si vad mai multi baieti care joaca baseball si vor si ele sa participe.
Marcus le vede si incearca sa o invete pe Lilian sa loveasca mingea mai bine.
In drum spre casa Lilian ajunge langa un gard de ienupar cu Marcus, pe langa care trecea tatal fetelor. Marcus o saruta.
Cele 2 fete erau prietene cu Annabelle Peyton, casatorita cu Simon Hunt, cel mai bun prieten al lui Marcus si Evie Jenner, o fata balbaita si timida.
Mama lor, Mercedes si cu tatal lor au plecat din America si au venit in Anglia in cautarea unui sot nobil pentru cele 2 fete.
Cele 2 surori ale lui Marcus, Aline si Olivia se casatorisera cu cate un american, mama lor contesa fiind foarte suparata pe alegerea lor.
Marcus mai este prieten si cu lordul Sebastien St. Vincent, doar ca Sebastien este mai rece, fara principii, mare iubitor al femeilor.
Lilian il convinge pe Marcus sa vorbeasca cu mama lui ca sa le invete pe cele 2 fete cum sa se comporte in societate.
St Vincent se imprieteneste cu Lilian, si vrea sa se casatoareasca cu ea. Ramanand fara banii are nevoie de o sotie bogata, iar Lilian este cea mai buna solutie.
Pana la urma Marcus se hotaraste sa o ceara in casatorie pe Lilian si o anunta si pe mama sa.
Aceasta vorbeste cu St Vincent si cei 2 o rapesc pe Lilian.
Marcus afla si se duce dupa ea. Cei 2 se casatoresc la Gretna Green, Scotia.
Evangeline Jenner il viziteaza pe St Vincent si ii propune un targ.

Se gaseste online sau COMANDA


No comments:

Post a Comment