Tuesday, January 3, 2012

Colectarea selectiva a deseurilor

Colectarea deșeurilor selectiva. Este mai mult fictiva. A trebuit sa intram si noi in rând cu lumea. Fiind in sector 2 am apelat la Supercom. Preț 26,41 lei. Momentan plătim. Ca nu prea avem ce sa le dam. Sticla nu producem, cartonul îl folosim iar plasticul merge la tara. Oricum tre sa plătește. De ce? Pentru vine controlul si îți da amenda ca așa zice legea.

3 comments:

  1. As putea sa te intreb daca pretul platit este pentru o firma sau persoana fizica?
    Din cate stiu, in toate tarile civilizate colectarea selectiva este obligatorie si as crede ca ca se plateste la fel, un abonament suplimentar.

    Sa ai o zi frumoasa,
    Razvan

    ReplyDelete
  2. Daca se cauta pe google cam toate raspunsurile sunt la fel, platesti degeaba, pentru ca nu ti le colecteaza separat, vine cu aceasi masina sau nu vine deloc.
    Pretul respectiv l-am platit doar o luna ( e de curand abonamentul ) si pe firma.
    Pentru persoane fizice nu stiu cum se face, dar de ce ai avea nevoie? Ca exista la intersectiile principale cele 3 cosuri de selectare.
    Da, este obligatoriu, si mi se pare corect si o idee buna, ce nu-mi place este modul de implementare, adica platesti degeaba ca nu iti colecteaza nimeni.
    Sa vedem cum o sa fie in continuare, ca momentan nu am avut ce sa le dam...

    ReplyDelete
  3. Noi vindem cosuri de gunoi pentru colectare selectiva, insa nu am avut decat clienti persoane juridice pana acum. Voi aveti cunostinte care si-au amplasat chiar si acasa cosurile pentru colectarea diferentiata a deseurilor?

    Amenzile sunt uriase pentru (de la 55.000 la 110.000) - dar oare ii va speria asta pe oameni?

    www.ecofriends.ro

    ReplyDelete