Monday, November 4, 2013

Usa glisanta pentru sticla - trecere intre camere


Usi glisante Slido Classic 40-L / 80-L / 120-L ( Hafele )

Pentru usi din sticla 8 si 10 mm, greutate usa 40 kg, 80 kg sau 120 kg.




Poate fi folosi pentru trecere camere. Varianta pentru sticla este mult mai scumpa decat varinata pal, dar Slido de la Hafele s-ar putea sa fie cea mai accesibila varianta, raport calitate - pret de pe piata noastra.
Sistemul pentru 80 kg se poate aduce la comanda in 1 - 3 zile, fiind pe stoc in Romania.

Sistemul este format din 
- kitul pentru 1 usa, cu un singur opritor, suplimentar se mai poate aduce un opritor.
- sistemul nu are decat sina sus, de 2 metri sau 3 metri
- iar jos are un ghidaj, fix, prin care trece usa.
- suplimentar se poate pune atat in fata cat si in spate un profil de mascare ( kitul si sina )
- prinderea se poate face in tavan sau cu un coltar, lateral, in perete.
- sistemul se poate aduce si cu amortizare pe o singura parte, sau la comanda din Germania de luni sau miercuri in 10 zile pentru amortizare ambele parti.

Schita de montare pentru prindere in tavan
Schita de montare pentru prindere in perete, lateral


Ghidajul din podea

Montare
Stanga
Dreapta



 Sistemul cu amortizare

A, fara amortizare
pentru toate cele 3 tipuri
B, cu amortizare pe o parte
pentru  40-L si 60-L
C, amortizare pe ambele parti
pentru toate cele 3 sisteme
D, amortizare pe ambele parti
pentru toate cele 3 sisteme
E, amortizare pe ambele parti
pentru Classic 40-L si 80-L


Classic-L Sets for 1-leaf sliding doors

Sina superioara si alte accesorii
Running tracks, mounting rails and fixed glass fixing profiles Classic 40-L to 120-L

Classic 40-L/120-L ghidaj si alte accesorii
Classic 40-L to 120-L Mounting brackets and accessories


Classic 40-L to 120-L Panels and accessories


Glass clamp shoe sets Classic 40-L to 120-L


Pentru pal avem Slido Classic 60-P sau Sisco K70


SC ROXY MOB SRL
Sos. Pantelimon, nr. 248 - 250, sector 2, Bucuresti
Tel : 021/627.34.75
LIKE ROXY MOB - accesorii mobila

No comments:

Post a Comment