Sunday, November 17, 2013

Danielle Steel - Miracolul


A fost in regula romanul, nu foarte interesant, dar nici plictisitor.
Intr-una din zile o furtuna ii darama casa lui Quinn Thompson, in varsta de 61 de ani, foarte bogat. Sotia Jane murise acum un an de zile, si mai avea o fata Alex in varsta de 34 de ani, stabilita la Geneva, cu un sot si 2 baieti, dar cu care nu se intelegea prea bine din cauza mortii sotiei sale.
Avusese si un baiat Doug care murise la varsta de 13 ani, intr-un accident pe mare.
Quinn iubea barcile si a cumparat una care ar trebui sa fie gata intr-un an de zile.
Ca sa isi repare casa il angajeaza pe Jack Adams un tanar tamplar. Jack lucreaza in cursul saptamanii pentru Quinn, dar duminica o ajuta si pe Maggie Dartman, vecina lui Quinn, care se mutase de un an - doi de zile langa.
Pana la urma Quinn afla ca Jack nu poate citi, si se ofera sa-l ajute. Cei doi repeta in fiecare seara si in scurt timp Jack poate sa citesca singur. Intr-una din seri ii spune ca intr-o vineri ar putea-o invita la cina si pe Maggie. Quinn este de acord, si cei 3 se inteleg de minune, iar intalnirile de vineri devin periodice.
Jack isi face o prietena, iar Quinn si Maggie devin un cuplu. Ultimi doi petrec mult timp impreuna si se duc pe un vas inchiriat de Quinn.
La insistentele lui Maggie o intreaba pe Alex daca ar fi de acord ca baietii ei sa vina pe vaporul lui. Pana la urma ea este de acord, ii spune ca nu poate sa mearga si ea, ca asteapta un nou copil, o fata de asta data, si cei doi se impaca. Quinn se intelege bine cu baietii.
Vaporul lui Quinn este gata si pleaca cu el, dar are parte de o furtuna si scapa ca prin minune. La intoarce se duce si se impaca cu Maggie.

No comments:

Post a Comment