luni, 4 august 2014

Rachel Ward - Numere

Eram la plimbare la Gaudeamus si am prins lansarea romanului. Am citit descrierea si mi s-a parut o carte interesanta. Nu am avut atunci bani sa o cumpar, dar intre timp am achizitionat-o. Adica de last black friday ( ultima vinere neagra :D ), elefant bineinteles. Mai nou vad ca si Libris, cu sau fara emag fac super oferte.
Acu cateva zile m-am apucat sa o citesc, ca de Insurgent nu m-am apucat am zis sa ma astept sa vad filmul Divergent, iar ciclul Pandora s-a terminat, si alte Frank Herbert nu mai am :(
Cum sa spun, inca nu am terminat-o, mai palpitanta mi se pare Divergent, nu-i rea, dar nici exceptionala. Ideea e simpatica...se apre ca va fi si film?! oricum este un bun subiect de film, si Divergent e film si are 3 parti.
Acu cand m-am apucat sa o citesc la sfarsit zice si ceva de Rachel Ward si ca a mai scris 2 carti continuare la Numere ( The Chaos si Infinity). Nu stiam. Acu daca m-am apucat de citit ar trebui sa vad si filmele si sa iau si restul de carti, vom vedea. Din cate vad inca nu sunt traduse la noi.
Este scrisa la persoana intai, de mult nu am mai citit o carte la persoana intai.
E usoara de citit, am ajuns la 118 pagini in 2 zile, deci in drum spre servici si inapoi in 1 sapt maxim 2 se termina.
Imi plac SF-urile...de asta am luat-o...si Frank Herbert si Isaac Asimov nu mai sunt...asa ca tre sa incerc si altceva...
E impartita in 39 de capitole, 5 -  6 pagini capitolu, deci il citesti repede.

COMANDA cartea
Elefant - click aici
Libris - click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu