Tuesday, April 3, 2012

Alchimia dragostei - Amanda Quick

Alchimia dragostei - Amanda Quick
Affair - 1997

http://www.amandaquick.com/books.html
http://rocarti.net/index.php?main_page=index&cPath=34

Desi nu stiam nimic despre subiect ma atras titlul, si am cumparat-o. La fel ca Mireasa fara voie - Jo Beverly nu am fost dezamagita si mi-a placut cartea.


Azi am cumparat ultima aparitie Tainele trecutului - Amanda Quick, cred ca va fi la fel de interesanta.


Charlotte Arkendale isi creaza o meserie noua aceea de a investiga vanatorii de zestre. Baxter St Ives este rugat de matusa sa lady Trengloss sa afle cine a ucis-o pe Drusilla Haskett si o suspecteaza pe Charlotte. Baxter candideaza pentru postul de administrator al lui Charlotte. Desi initial, Charlotte nu vrea sa-l angajeze pana la urma accepta.
Cei 2 urmaresc mai multe piste si ajung la concluzia ca ucigasul ar putea face parte din inalta societate si pentru a putea afla cine este cei doi se prefac ca sunt logoditi.
Lady Trengloss este foarte fericita de a se ocupa de sora mai mica a lui Charlotte, Ariel. Ariel se intelege foarte bine cu fratele vitreg a lui Baxter, Hamilton.

http://gentianandreea.blogspot.com/2012/04/amanda-quick.html

1 comment:

  1. Dacă îţi place acest gen de lectură - iţi recomand câteva autoare: Jude Deveraux,Mary Jo Putney, Mary Balogh (Mai mult decât amanta, Preţul nesocotinţei...), Amanda Quick (Dorinţa, Magie, Seducţie... ). Foarte mult mi-au plăcut şi cărţile lui Madeleine Brent în a cărei romane, pe lângă povestea de dragoste, sunt aventuri şi căutări de comori... (Lacrima lui Buddha, Comoara blestemată, Evadare din infern..)Cu mare plăcere îţi pot recomanda şi alte cărţi. O zi frumoasă şi toate cele bune ţie!

    ReplyDelete