Tuesday, April 3, 2012

Tainele trecutului - Amanda Quick

Tainele trecutului - Amanda Quick
Seduction 1990





Julian Richard Sinclair, conte de Ravenwood este surprins ca cererea lui de casatorie a fost refuzata, si nu accepta acest lucru. Cum viitoarea lui sotie, Sophy Dorring, fiica unui mic nobil de tara, nici nu s-a intalnit cu el, ca sa-i refuze cererea, Julian se duce in intampinarea ei.
Cei doi poarta o discutie si ajung la o intelegere.
Bunicii lui Sophy, lordul Theo Dorring si lady Dorring nu puteau fi mai multumiti de aranjamentul respectiv, Julian fiind bogat, chiar daca lumea nu vorbeste prea frumos de el, si il suspecteaza ca si-a omorat sotia adultera Elizabeth sau ca ii se zice Diavolul.
Sophy accepta cererea in casatorie pentru a afla cine este iubitul secret al surorii sale, care a sedus-o, lasa-o insarcinata si din disperare aceasta s-a sinucis. Sophy cred ca iubitul secret ar fi unul din amantii fostel Lady Ravenwood. Iar in secret il iubeste pe Julian de mai multi ani.
Cei doi se casatoresc si petrec luna de miere la noua mosie achizitionata de Julian.
Julian o lasa pe Sophy la mosie si pleaca spre Londra. Dupa vreo 2 zile Sophy pleaca si ea spre Londra, unde se roaga de Julian sa-i permita sa ramana si ii promite ca va fi o sotie exact cum si-ar dori el.
Julian ii face cunostiinta cu matusa lui Fanny ( Frances Sinclair ), care are o prietena foarte buna Harry ( Harriette Rattenbury ) si un club de lectura. Sophy se imprieteneste cu Anne Silverthorne si Jane Morland.
Fiind in mare voga si clubul de lectura a lui Fanny citea Memoriile lui Charlotte Featherstone, o cunoscuta curtezana, care incerca sa-si faca rost de o pensie pentru batranete.




http://gentianandreea.blogspot.com/2012/04/amanda-quick.html

No comments:

Post a Comment