Thursday, March 19, 2015

Mary Jo Putney - O alegere dificila

Mary Jo Putney - O alegere dificila
The Diabolical Baron - 1987
Cartea are chiar 2 povesti de dragoste, si nu are descrieri siropoase...mi-a placut mai mult decat alte carti ale ei, si am citit-o cu placere.
Matusa Honoria, lady Edgeware ii sugereaza lui Jason ca a venit timpul sa-si gaseasca o sotie pentru a-si asigura succesiune. Jason Kincaid, baron de Radford se gandise si el ca ar fi timpul sa se insoare, si la un pahar de vin cu prietenul sau, George Fitzwilliam alege dintr-o palarie un nume al unei domnisoare care sa devina sotia sa. Numele ales este Caroline Hanscombe, o tanara timida, dar de familie buna. Ea este prima fiica a lui Sir Alfred cu prima sotie.
Caroline este ingrozita de baronul cel Diabolic, dar tatal ei o obliga sa accepte casatoria cu baronul. Iar mama ei vitrega, Louisa Hanscombe ii explica ca daca nu accepta casatoria, tatal ei o va obliga pe Gina, fiind minora, sa-si gaseasca o partida mai buna, si ca ii va refuza cererea in casatorie a lui Gideon Fallsworthy. Cum Caroline inca nu se indragostise de nimeni, si Gina si Gideon se iubeau accepta casatoria. Matusa ei, Jessica Sterling ii spune ca daca ii da o sansa baronului cel diabolic s-ar putea sa se inteleaga.
Jason decide sa o ia pe Caroline la proprietatea sa din Wildehaven.
Cum Gina este logodita cu Gideon si ea si mama ei sunt invitate la familia lui, cu Caroline se duce marusa ei Jessica.
Jason descopera ca marea lui iubire, care l-a refuzat in tinerete este chiar matusa lui Caroline.
COMANDA aici sau E-book

No comments:

Post a Comment