Thursday, November 1, 2012

Revolution 2012

Revolution este un nou serial, 2012, momentan de 6 episoade, am vazut doar 5.

Iar actorii au mai jucat in roluri episodice in seriale mai mult sau mai putin cunoscute.
Miles a jucat si in Twilight.
Iar Tom Neville a jucat in rolul Sidney Glass ( Once Upon a Time )

http://www.imdb.com/title/tt2070791/



http://en.wikipedia.org/wiki/Revolution_(TV_series)

Multumesc lu clau sau alex...pentru un nou serial...din pacate nu are decat 5 eps si le-am si vazut...si pana se mai filmeaza mai dureaza...
E simpatic serialu...si true...

Ce ar face omenirea daca nu ar mai exista electricitate ( deloc )...inca nu a spus cum de s-a intamplat lucrul acesta, si nu cred ca ar fi valabil pentru noi, inca, in zilele noastre...
Pai ne-am salbaticii cu totii, nu ca am fi civilizati in momentul de fata...omenirea s-ar apuca de omorat, talharit si cam atat, ca atat duce capu...
Cei care nu se "supun" legiilor de a fi calcat in picioare tre sa fuga spre tara, catre un sat mic si parasit, unde ar fi bine sa inveti sa te lupti, si sa cultivi legume si fructe, si sa te rogi ca nu vine nimeni dupa tine...

Iar in serialul de fata se cam petrec urmatoarele :
Ben Matheson se intoarce acasa, ii spune sotiei Rachel ca se intampla acuma, si il suna pe fratele lui, Miles sa-i spuna luminiile se vor stinge si nu se vor mai aprinde. Miles este in masina cu Sebastian Monroe. Luminile se sting in toata lumea.
Peste 15 ani Ben se afla intr-un sat cu cei 2 copii si sai, Charlie ( Charlotte ) si Danny. Militia vin si pana la urma il omoara pe Ben si ii iau pe Danny. Militia este condusa de Sebastian Monroe.
Capitalul Tom Neville il ia pe Danny sa-l duca lui Monroe.
Ben inainte sa moara ii spune lui Charlie sa mearga la Chicago sa-l gaseasca pe Miles. Iar inainte ii dase lanticul ( unde salvase date din calculator acum 15 ani ) lui Aaron Pittman, fost IT-ist bogat.
Charlie impreuna cu "mama" ei vitrega Maggie Foster si Aaron pleca il cautarea lui Miles.
Pe drum Charlie se intalneste cu Nate, un baiat care o ajuta.
Ajung la Chicago si-l gasesc pe Miles. Acolo afla ca Nate face parte din Militie.
Miles pleaca cu ei.
Maggie si Aaron ajung la Grace, care avea si ea un pandativ la fel ca cel a lui Ben. Aaron cauta calculatorul, dar nu-l gaseste si observa ca pandativul emite, pe scurta duarata, energie. Maggie isi vede copii pe Iphone, Aaron asculta muzica.
Charlie si Miles pleaca sa o gaseasca pe Nora Clayton, foarte buna la explozive.
O ajuta sa recupereze o pusca cu luneta si ajung la una din taberele rebelilor. Acolo sunt atacati de Militie, condusa de Jeremy Baker. Pana la urma scapa si se reintalnesc cu Maggie si Aaron.
Miles il prinde pe Nate si il leaga. Nate vede pandativul lui Aaron. Maggie este impuscata de un om, iar Charlie este rapita. Miles si Nate o gasesc pana la urma. Maggie moare. Nate fuge.
Danny este prins intr-o furtuna cu Tom. Il salveaza pe Tom.
Sebastian a facut rost de un tren functional in care o sa fie transportat Danny pana in Philadelphia. Nora pune o bomba. Miles si Charlie se urca in tren. Nate o prinde si desi Tom ii spune sa i-o dea ca sa o omoare, Nate o arunca din tren. Miles gaseste bomba si o arunca din tren. Si neputand sa-l salveze pe Danny se arunca si el sin tren.
Danny ajunge in Philadelpia.
Sebastian o arepe Rachel prizoniera. Pana la urma Rachel ii spune de pandativ / dispozitiv, sunt 12 si cu ele poate sa faca sa revina curentul.
Tom se intalneste cu sotia sa, iar Nate este fiul sau Jason.

Revolution este un serial NBC
Printre alte seriale, pe care le / le-am urmaresc / urmarit eu, sunt :
- Grimm ( de care sunt multmita )
- The Event ( incepusem sa ma uit la el, am ramas pe la un eps 7, ca se filma si am uitat de el )
- Quantum Leap ( l-am adorat, unul din primele mele seriale, poate chair primu ?! )

No comments:

Post a Comment