Wednesday, August 8, 2012

Lisa Kleypas - Secretul unei nopti de vara

Lisa Kleypas - Secretul unei nopti de vara
http://gentianandreea.blogspot.ro/2013/11/lisa-kleypas.html

Reprezinta prima parte din cele cinci carti din seria Wallflower.

Patru tinere isi fac debutul in inalta societate : Annabelle Peyton, Lilian si Daisy Bowman si Evangeline Jenner. Cele 4 tinere se imprietenesc si hotarasc sa se ajute sa-si gaseasca cate un sot, in ordinea varstei. Prima care trebuie sa-si gasesca un sot este Annabelle Peyton.


http://cartilepecareleamcitit.blogspot.ro/2012/07/lisa-kleypas.html

Cele 4 prietene alcatuiesc o lista de pretendenti.
Si reusesc sa fie invitate la resedinta Stony Cross Park a lordului Westcliff. Printre invitati este si Simon Hunt, prieten bun cu Westcliff, si cel care acum 2 ani ii imprumutase bani pentru bilete lui Annabelle si fratelui ei, Jeremy, si o sarutase.
Cel mai promitator pare a fi lordul Kendall, care este asaltat de fete nemaritate. Annabelle reuseste sa se faca placuta.
Cele 4 tinere joaca baseball in pantalonasi si sunt vazute de Westcliff si Simon.
Westcliff este atras de Lilian, desi o considera necioplita, iar Simon este atras de Annabelle, iar planul sau este sa o faca amanta lui.
Annabelle trebuie sa-si gaseasca un sot bogat neaparat, fiind ultimul sezon inainte de a implini varsta de 25 de ani. Annabelle si cu mama ei Philippa nu-si mai permit sa-i platesca scoala lui Jeremy.
Unele din datoriile familiei erau platite de Hodgeham, care avea o intelegere cu Philippa, dar o doreste pe Annabelle.
Annabelle este muscata de o vipera si trebuie sa stea la pat.
Cand Kendall se hotareste sa o ceara in casatorie, Annabelle, nu-l lasa sa termine si pleaca de langa el. Pe drum se intalneste cu Simon si cei doi se sarut. Lilian, Daisy, mama lor, Westcliff, Olivia si sotul ei ii surprind. Cei doi se casatoresc.
Intr-una din zile Simon o duce in vizita pe Annabelle la fabrica si atunci are loc un accident, un incediu. Annabell intra in fabrica dupa Simon. Westcliff o vede si intra si el sa-i ajute. Cei trei reusesc sa iasa teferi. Westcliff realizeaza ca Annabelle il iubeste pe Simon.

Se gaseste online sau COMANDA

No comments:

Post a Comment