Friday, June 22, 2012

Stargate SG 1

Stargate SG 1 ( 1997 - 2007 ), 10 sezoane

SERIA 1
Ep 1 Children of the Gods Daniel ramasese pe Abydos cu Sha're. Sha're si Skaara sunt rapiti de Apophis. SG 1 ajunge pe Chulak unde sunt salvati de Teal'c.
Ep 2 The Enemy Within maiorul Charles Kawalsky este infectat cu un Goa'uld, si moare pana la urma.
Ep 3 Emancipation ajung pe o planeta unde ar fi supravietuitorii unui trib de mongoli, unde femeile nu aveau drepturi.
Ep 4 The Broca Divide ajung pe o planeta intunecata, iar oamenii sunt ca niste salbatici ( cultura minoana ). SG 1 si SG 3 se intorc pe planeta si toti se imbolnavesc in afara de Daniel si Teal'c.
Ep 5 The First Commandment Hanson fostul logodnic a lui Sam se crede zeul si facea parte din SG 9. Planeta avea un soare radioactiv.
Ep 6 Cold Lazarus cand Jack vrea sa atinga un cristal de granit albastru care mai ramasese intreg este lovit si clonat. Clona lui se intoarce pe Pamant si se duce sa o vada pe Sarah, fosta sotie a lui Jack si il cauta pe Charlie fiul lui Jack care a murit impuscat din greseala cu pistolul lui Jack.
Ep 7 The Nox Desi vizitasera 19 planee nu au facut rost de tehnologie superioara si pentru a nu termina programul Teal'c le spune de niste fiinte invizibile pe care a incercat sa le prinda. Se duc pe planeta respectiva si ii gasesc pe Nox. Apophis era pe planeta respectiva.
Ep 8 Brief Candle Daniel ajuta o familie sa nasca un baiat. Pelops, zeul lor. O'Neal este drogat de o fata. Toti din sat adorm noaptea in acelasi timp. Traiesc doar 100 de zile.
Ep 9 Thor's Hammer Cimmeria o lume interzisa Gou'uld. Jack incearca sa-l salveze pe Teal'c si dispar. Ciocanul lui Thor omoara larva si salveaza omul. Unas cel dintai. Kendra ii ajuta pe Daniel si Sam sa-i gaseasca pe O'Neal si Teal'c. Ca sa-l salveze pe Teal'c au distrus ciocanul lui Thor.
Ep 10 The Torment of Tantalus Daniel se uita la o filmare din 1945 cand au reusit sa deschida poarta si cineva a trecut. Daniel se duce sa o viziteze pe Catherine. Ernest, iubitul lui Catherine a trecut prin poarta.
Ep 11 Bloodlines Chulak planeta lui Teal'c unde a ramas fiul sau Ryac. SG 1 ajunge pe planeta si se intalnescu cu Branac, maiestru lui Teal'c si Dreyauc, sotia lui Teal'c. Teal'c isi da larva lui Ryac ca sa supravietuiaca, iar Daniel ii da larva pe care au prins-o lui Teal'c.
Ep 12 Fire and Water SG 1 se intorc fara Daniel. Ce soarta a avut Omoroca, sotia lui Nem.
Ep 13 Hathor
Ep 14 Singularity
Ep 15 Cor-ai

No comments:

Post a Comment